OVER

De Ontwerpster

Michal Negrin is al bijna 3 decennia bezig met het ontwerpen van een unieke levensstijl. Vintage geinpireerde, hand gemaakte, sieraden, mode en home-decoratie. Sinds zij is begonnen in 1988, heeft Michal Negrin een exclusief en vast concept ontworpen die zich tot alle hoeken van de wereld heeft uitgebreid. De ontwerpen van Michal Negrin zijn zeer herkenbaar, tijdloos en blijvend in de mode.

Het Bedrijf

Met meer als 500 personeels leden en meer dan 65 winkel wereldwijd, zijn Michal Negrin winkels een unieke belevenis die veel mensen aantrekt door onze exclusieve geuren, muziek en magische atmosfeer.
2x per jaar brengt Michal Negrin 1 grote en 2 kleine collectie's uit in 4 catagorieen : Classic, Lace, Trendy en Vintage.
Al de collectie's zijn handgemaakt, bevatten echte Swarovski stenen en zijn in elke kleur te verkrijgen.
Onze missie is om wereldwijd vrouwen te inspireren!

Het Productieproces

Het Michal Negrin ontwerp proces: van idee tot eindproduct!

Ons ontwerp begint bij onze hoofdontwerpster Michal Negrin.
Unieke,grafische ontwerpen transformeren stoffen in exclusieve kledingstukken.
Gevolgd door meerdere creatieve meetings, presenteerd het team het concept en brengen huidige mode trends en nieuwe stoffen bij elkaar voor een nieuwe collectie.

De ontwerpen ondergaan dan een complex process die uiteindelijk de definitieve ontwerpen zullen worden.

Het bedrukken van de stoffen gebeurd door een speciale print techniek die de verf en stof tot 1 geheel maakt. Hiervoor worden speciale verftechnieken op toegepast.

Na het bedrukken van de stof gaat deze naar de kniptafel en wordt daar.
in de juiste maat met de hand uitgeknipt...

...en in elkaar gezet.

Nu begint de laatste fase, de kristal fase: Hier wordt elk kledingstuk voorzien van echte Swarovski kristallen die er met de hand worden opgezet. Nadat alle kristallen op het kledingstuk zijn aangebracht wordt er nog met een speciale glitterverf een motief aangebracht die elk kledingstuk hun eigen Michal Negrin uitstraling geven.

Nu kan elk kledingstuk in de juiste maat en zijn eigen verpakking, wereldwijd verstuurd worden.